Counselling

Lees meer...

Omgeving Leiden en Utrecht

Counselling

Counselling is samen een gesprek voeren waarbij je het gevoel hebt dat er echt naar je
geluisterd wordt. Je kunt je verhaal kwijt zonder dat er direct met advies
wordt gestrooid of er een oordeel wordt geveld.Er is ook alle ruimte voor de gevoelens die naar boven kunnen komen. Je staat stil bij je eigen thema en je gaat jouw kracht en mogelijkheden ontdekken.Counselling is gebaseerd op de Humanistisch Psychologische stroming waar Carl Rogers (Amerikaanse psycholoog en psychotherapeut) onder anderen de grondlegger van is. Counselling is ook een cliëntgerichte benadering. Je kunt counselling inzetten bij alledaagse vragen en problemen.

Lees meer...

Mindfulness

Mindfulness lijkt trendy en dat is het ook. Maar dat is het niet voor niks, dat leg ik later uit. Ik spreek de hoop uit dat het steeds meer toegepast zal worden in de westerse wereld. Zodat het deel uit gaat maken van het dagelijkse leven.Mindfulness is geen therapievorm maar een aandachtstraining. Aandacht krijg je niet door te ‘doen’ maar door ‘te zijn’.
Ik geef naast gesprekken en hypnotherapie ook oefeningen mee aan mijn cliënten ter ondersteuning van de sessies. De oefeningen zullen aangepast worden aan de individuele behoeften en mogelijkheden van de cliënt.

Lees meer

contact

Neem contact op

Interesse?

Voel je vrij om contact met mij op te nemen!

Mail:
Bel mij: +31 6 12088287
Thank you! Your message has been sent.
Unable to send your message. Please fix errors then try again.