Hypnotherap​i​e & Counselling

Omgeving Leiden en Utrecht

Lees meer...

Hypnotherapie

Hypnotherapie is een therapievorm die verder gaat dan counsellen en waarbij het denken minder belangrijk is. Bij hypnotherapie werk je met het onbewuste, waarin alle ervaringen liggen opgeslagen.

Lees meer...

Medische Hypnose

Hypnotherapie kan heel goed ingezet worden bij onverklaarbare lichamelijke klachten. Je hebt alle medische onderzoeken ondergaan, maar er komt niets uit. Volgens de huisarts zit het tussen je oren. 

lees meer...

EMDR

EMDR staat voor Eye Movement Desensitization and Reprocessing. Dit betekent letterlijk: door oogbewegingen opnieuw beleven van ingrijpende gebeurtenissen en deze alsnog verwerken. Iedere nare gebeurtenis die een negatieve invloed blijft hebben op je leven wordt traumatisch genoemd.

lees meer...

Hypnotherapie, therapeutische virtuele maagband en afvallen

Hypnotherapie werkt op de lange termijn beter dan enkel een dieet volgen, omdat deze vorm van psychotherapie de oorzaken van overgewicht aanpakt. De meeste mensen die kampen met overgewicht weten precies waar je wel of niet van aankomt.

lees meer...

rouwverwerking

Het komt jammer genoeg regelmatig voor dat mensen in Nederland (en over de hele wereld) een traumatisch verlies te verwerken krijgen. Een verlies dat schokkend is en plotsklaps gebeurt.

counselling

Counselling is samen een gesprek voeren waarbij je het gevoel hebt dat er echt naar je geluisterd wordt. Je kunt je verhaal kwijt zonder dat er direct met advies wordt gestrooid of er een oordeel wordt geveld.

contact

Neem contact op

Interesse?

Voel je vrij om contact met mij op te nemen!

Mail:
Bel mij: +31 6 12088287
Thank you! Your message has been sent.
Unable to send your message. Please fix errors then try again.