Web Analytics

De naam Tussen de wilge​n

Ik heb de naam Tussen de wilgen voor mijn praktijk gekozen, omdat ik grote affiniteit heb met de natuur en de weidsheid van het polderlandschap. De natuur geeft mij kracht. De symboliek van de wilg spreekt mij aan. Het is de boom van betovering, van dood en wedergeboorte in een nieuwe gedaante, van het ontwaken van sluimerende gaven en van intuïtie. De wilg staat in mijn beleving ook voor buigzaamheid en kracht, eigenschappen die mensen ook hebben. Ook al word je soms door het leven op de proef gesteld.

Mijn Praktijk

Ik werk in mijn praktijk Tussen de wilgen op twee totaal verschillende locaties. Op het platteland in de buurt van Leiden en in de stad Utrecht.

Mijn thuisbasis is in het zomerhuisje naast de Blauwe molen met uitzicht op schapen, koeien en weiland. Deze omgeving is ver weg van de drukte van het gewone leven en biedt jou als cliënt een fijne plek om therapie te krijgen.

De wijk Hoograven in Utrecht is een groene buurt en gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Deze praktijkruimte is groot, rustig en licht met uitzicht op tuinen en wolkenluchten. Ook dit is een fijne plek om therapie te krijgen.

Vertrouwen en rust zijn twee belangrijke pijlers waar de therapie op rust. Natuurlijk is er ook ruimte voor humor en lichtheid en gaan we samen op zoek naar jouw sterke, krachtige kanten. 

Mijn praktijkruimte in RijpweteringPraktijkadres voor Leiden e.o:
Blauwemolenweg 10
2375 LZ Rijpwetering

Praktijkadres voor Utrecht e.o:  
Julianaweg 453
3523 XG Utrecht
Mobiel: +31612088287
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.