Hypnotherapie & Counselling

Omgeving Leiden en Utrecht

EMDR-technieken, ( Eye Movement Desenzitisation Reprocessing) deze techniek wordt tegenwoordig vaak gebruikt door psychologen en andere therapeuten. Door tikjes via een koptelefoon of door het maken van oogbewegingen worden de hersenen beïnvloed, waardoor (traumatische) beelden of de drang naar middelen verdwijnen.

Individueel retraite weekend

Ben je gestrest; uit balans; gescheiden; ontslagen of heb je last van overgewicht en wil je beginnen met afvallen? Heb je faalangst; zit je niet lekker in je vel of wil je gewoon een paar dagen aan jezelf werken? Kom dan naar mijn praktijk Tussen de wilgen, waar je kunt verblijven in mijn knusse B & B op een unieke plek in de polder naast de Blauwe molen.
Het programma wordt in overleg toegesneden op jouw wensen.

Lees meer: Individueel retraite Weekend

Sociaal panorama

Dit model is ontwikkeld door de sociaal psycholoog Lukas Derks. Hij gaat er vanuit dat je ideeën en gevoelens die je naar andere mensen toe hebt van invloed zijn op die sociale relaties.

Lees meer: Sociaal panorama

Creatieve opdrachten

Zo zijn er natuurlijk ook andere manieren om je eigen proces vorm te geven.Zowel in de therapie als daarbuiten, als opdracht. Samen met jou kijk ik welke werkvorm het beste aansluit bij jouw proces van dit moment.

Lees meer: Creative opdrachten

Regressietherapie

Is een therapievorm die gebruikt wordt bij Hypnotherapie. Nadat je in trance bent gebracht neem ik je mee terug in de tijd.

Lees meer: Regressie