Hypnotherapie & Counselling

Omgeving Leiden en Utrecht

Rouwtherapie na zelfdoding naaste

Inleiding

Waar zijn al die achterblijvers die door zelfdoding een naaste zijn verloren? Ik kan het niet aan iemand zien als ik door de straat loop, in een winkelcentrum ben of in een zaal met mensen. Maar ook al is het wel bekend, dan is rouw na zelfdoding geen gewild onderwerp. Zowel één op één als in een groep, ook al kennen de mensen elkaar al een hele tijd. Het is nog steeds een taboe-onderwerp wat veel angst oproept bij mensen. Dat maakt de achterblijvers enorm eenzaam in hun verdriet.

Lees meer: Rouwtherapie na zelfdoding naaste

Rouwtherapie

Het komt jammer genoeg regelmatig voor dat mensen in Nederland (en over de hele wereld) een traumatisch verlies te verwerken krijgen. Een verlies dat schokkend is en plotsklaps gebeurt. Zoals bijvoorbeeld de nabestaanden van de MH17, het vliegtuig dat in 2015 verongelukte. Daar zaten jonge mensen in, maar ook grootouders die nog vitaal waren. Mensen die nu enorm gemist worden.

Lees meer: Rouwtherapie

Rouwbegeleiding

Ieder jaar verliezen er duizenden mensen in Nederland iemand die hen heel na staat. Een partner, familielid, vriend(in), klasgenoot, buurman/-vrouw, enzovoort. Dat de dood bij het leven hoort, kunnen mensen uiteindelijk wel accepteren.

Lees meer: Rouwbegeleiding

Wilgen in de winter

wilgen in de winter

DMC Firewall is a Joomla Security extension!